ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Belören İmam Hatip Ortaokulu

Belören İmam Hatip Ortaokulu

BELÖREN BELDESİ MERKEZ MAH. GÜNEŞ SK. NO 2/1 İÇ KAPI NO 4 GÖLBAŞI / ADIYAMAN
Tüm imkânsızlıklarını yenmiş, başarıyla özdeşleşen öncü bir kurum olmaktır.
Misyon
Belören İmam Hatip Ortaokulu olarak Atatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, özgüveni gelişmiş, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı, çevreye duyarlı, üst öğrenime öğrenci yetiştiren bir kurumuz.
BAŞLAMA : 08:40 BİTİŞ: 15:30
ARAPÇA - İNGİLİZCE
Ulaşım
Belören - Gölbaşı, Gölbaşı - Belören arasında her saat başında sürekli olrak minibüs seferleri bulunmaktadır. Gölbaşı-Adıyaman, Adıyaman-Gölbaşı arasında her yarım saate bir minibüs seferleri bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okulumuz Belören Kasabasında yer almaktadır.Kasabamız Gölbaşı ilçe merkezine 25 km, Adıyaman il merkezine 85 Km. mesafede bulunmaktadır.HAlkın geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık