ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Belören İmam Hatip Ortaokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Büyük Bir Çoşku İle Kutladık.

Mrt

Dilimizin Zenginliği Projesi kapsamında Belören ÇPAL Lisesiyle beraber öğrencilerimizin yapmış olduğu  resimlerle deyimler ve atasözleri sergimizi yaptık. Sergimize katılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz sayın Mustafa Küçükaslan ve sayın  Ali Durmaz'a ve Yukarı Nasırlı İlk-ortaokulu idarecilerimize  teşekkürlemizi sunuyoruz.

Ara

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarala Mücadele Birimi Tarafından Okulumuz Öğretmenlerine Narkotik Suçlarla Mücadele Semineri Verildi. Seminerde Uyuşturucu Maddeler Ve Kullanalar Üzerindeki Etkileri Hakkında Bilgi Verildi.

Ara

Mrt

''EĞİTİMDE TEK YÜREK PROGRAMI'' KAPSAMINDA '' Kardeş Okulumuz Tavşanlı Kız AİHL ile ilk toplantımızı yaparak istişarede bulunduk.

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından "Sâla" bilincini yaygınlaştırmak ve Süleyman Çelebi'yi anma ve Mevlid-i Nebi yılı kapsamında, öğrencilerimizin Peygamber efendimizi(sav) yakından tanımasını, sevmesini ve örnek almasını sağlamak amacıyla "Diriliş Çağrısı Salâ ve Salavât-ı  Şerife Okuma Yarışmalarının"yapılması istenmekteydi;  okulumuz öğrencileri arasında Diriliş Çağrısı Salâ ve Salavât-ı  Şerife Okuma Yarışmaları yapıldı. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ock